top of page

Yding din gamle svinger.

Danmarks måske fedeste sprintprøve. Cecilie og jeg elsker i hvert fald hver en kombination på prøven. Vi mangler lidt tid til de små lette 106’ere. Men en mulig podie plads til DSSR er i vente. Vi vil i hvert fald gøre vores. Bilen har aldrig kørt bedre. Den nye bagbro og bremserne spiller max. Spærret er jeg ved at vende mig til. Det giver bare så meget mere træk ud af svingene. Desværre sluttede dagen med et hul i gearkassen. Ret mærkeligt.

Vi kører ud fra heat 2. Bruger alle gearene på vej hjem til servicepladsen uden problemer. Der er ingen ingen olie på pressening da vi kører om til start på heat 3. Bruger 1 og 2. gear. Holder stille med motoren igang. Og da vi så ruller frem er der en oliepøl.

Om en måned d. 28. Maj går det løs på Sjælland til første afdeling af DSSR. Hvis vi når at få gearkassen klar napper vi lige en tur til Ringe d. 21. Maj for at teste om det holder.

Stor tak til Horsens Automobil & Motorklub for et godt arrangement og de mange frivillige der var med til at gøre dagen til en succes.

Tak til mine mekanikere, som nu igen må igang med at skrue. Tak til mine sponsorer for opbakningen til vores 2023 sæson. Vi er godt igang med at bruge jeres bidrag
Med motorsportslige hilsen Cecilie Madsen og Brian Madsen

コメント


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page