top of page

Alting har en ende!


Rally Sønderjylland - 6. afdeling i Microrallycup'en og dermed sæsonafslutning.

Vi var sikret 2. pladsen i serien, men havde stadig en chance for at tage sejren.

Dette ville dog kræve at Mathias skulle udgå og vi skulle tage sejren.

Vi har sæsonen igennem haft et super sammenhold i klassen, så et uheld var ikke måden vi ønskede at sejre på. Alle biler hjem i klasse var målet for os.

Ugen op til var præget af nervøsitet, da vi har besluttet at det er sidste sæson i rallybilen for os som far/datter team. Så der var ekstra spænding på, da vi ønskede at slutte godt af og havde enorm fokus på at vi bare skulle i mål.

Klar til start!

Efter de første 2 prøver var vi godt med. Mathias og Sabrina havde haft god tur i den og førte klassen med over 20 sek. - vi havde nu 3,6 sek. til anden pladsen med Nick bag rattet.

Prøve 3 blev desværre aflyst grundet uheld.

Servicepause

Til servicepausen blev der så installeret lys på bilen, så vi var til prøverne sidst på dagen.

Efter 45 minutters pause var vi klar igen til sidste etape af Minirallysyd.

Alle prøver igennem én gang mere

4, 5 og 6 var identiske med prøve 1, 2 og 3 - efterfulgt af prøve 7, som var identisk med prøve 1, men nu som gennemgående prøve.

Starten gik på prøve 4 og denne gang skulle den altså bare have mere gas, vi havde trods alt kun 3,6 sekunder op til anden pladsen. Godt inde på prøve og egentlig med meget god tur i bilen, var vi så ved at sætte bilen af. Efterfølgende havde vi en snak med en official som havde set det, og han var ret sikker på at det ikke gik godt - (video følger) - men vi slap med skrækken.

Her viste Mathias igen format og nappede yderligere 10 sekunder i front, Nick slog os med 0,4 sekund. Prøve 6 skulle nu køres og denne gang uden uheld på prøven. Denne prøve skulle vise sig at afgøre slaget totalt for os. Nick kørte nemlig en helt forrygende gennemgang af prøve og slog os med med 21 sekunder og Mathias med 12,5 sekunder. Prøve 6 tiderne blev så overført som gældende tider til prøve 3 som havde været aflyst, så hermed var vi pludselig 45 sekunder efter Nick på anden pladsen.

Da vi så kører til sidste prøve - Powerstagen - kører vi på reservetanken, det vil sige der er 20 km på landevejen til prøve 7. Vi tager den med ro - men er bange for ikke at nå helt hjem. Så vi får lov til at starte sidst på prøven, så vi ikke ødelægger noget for nogen af de andre, og må her se os helt slået da vi har fokus på at få bilen rundt og hjem på den mængde brændstof der i bilen.

Rally når det er bedst.

Vi slutter sæsonen af med en 3. plads i sidste afdeling og en samlet 2. plads i Microrallycup'en.

En stort tak til Minirallysyd, Officials for et helt igennem perfekt rally.

Tak til Microrallycupperne - det har været en rigtig fed sæson. I vil blive savnet i 2019.

Men vi skal nok komme og heppe på jer.

En sidste tak skal lyde til alle de gode bekendtskaber vi har fået igennem rally, vores trofaste supportere, sponsorer og vores familie.

Tak for 2,5 års fantastiske oplevelser.

Vi ses derude

Med motorsportslig hilsen

Cecilie og Brian Madsen

Brian og Cecilie takker af for denne gang

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page