top of page

Pinsesprint i Horsens

Pinsesprint overstået. En dejlig da hvor familie og venner kiggede forbi.

Det blev en dag hvor vi fik rigtig meget læring med. Det forløb ikke helt som planlagt.

Vi havde en gennemgang kl. 9.15 hvor vi lavede noter. Ofte går vi ruten rundt. Det gjorde vi ikke idag. Det var den største fejl i dag. I dag var også dagen hvor Brian fandt ud af at man skal være mentalt klar inden et race.

Første heat glippede totalt for os. Koks i noterne og dum kørsel på kolde dæk gav næsten en tur ind i en bygning. Husk der ikke er varme i dækkende på første omgang. Derefter fejlkørsel så vi kom til at køre direkte i mål.

Heat 2. Full attack, og her blev noterne råbt og pejet ud af Cecilie. Det virkede, nu fik vi alle omgange med. Vi flyttede som vanlig en af de blå Tønder for at gøre banen lidt hurtigere på efterfølgende omgang. Prøven var lidt hård ved dækkende og vi havde alt for meget luft i.

Heat 3. Var tæt på at koste venstre side af bilen. Det blev til kontakt med en stensætning og et beskadiget fordæk. Samtidig gik vi lidt hårdt hen over kantstenene. Det gav arbejde til mekanikerne der nu måtte have 4 nye hjul på.

Heat 4. Med et sæt brugte softdæk, som vi så absolut ikke havde stor erfaring med. Væsentligt mindre luft i for at undgå overophedede fordæk. Med lidt gys i kroppen blev den kørt forholdsvis sikker hjem.

Hvad har vi så lært i dag. Noterne SKAL sidde i skabet. Brian Madsen - skal have hovedet tømt inden løbet går igang. Så masser af ro op til et løb er vist påkrævet.

Med motorsportslig hilsen Cecilie Madsen og Brian Madsen

Foto: Niels Frederiksen, Knud Nielsen, Rallyfotodk og BSM Motorsport

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page