top of page

Ringe Motorsportshop Rallysprint 2017

Netop hjemkommet fra et fantastisk arrangement i Ringe Motorsportshop Rallysprint 2017. Der var styr på løbet fra start til slut. Vi giver arrangørerne et rungende 12-tal.

Sidste år var det vores første sprint. Det gav lidt småskrammer. Det gjorde det også i år. Et spejl der ikke klarede mosten. Men tæt kørsel skal der til.

Fedt at få besøg af Gert, Anders Larsen og vores sponsor Karsten Kjær Jensen.

Dagen i dag var også helt speciel da vi lige fik besøg af et af Danmarks største talenter - Jacob Madsen og Line, Jacob Madsen Rallying, som desværre er ude i et stykke tid endnu efter et uheld ved 1. Afd. af DM rally. Både Cecilie og jeg ser op til de to og ønsker dem held og lykke når de er tilbage igen.

Dagen idag gik rigtig godt, vi fik virkelig rykket grænser i dag og i heat 2 var det lige ved at koste dyrt, da der blev oversatset. Desværre var vi ene microcupbil så sejren var jo temmelig sikker. Men vores mekanikere, Dan Jensen og Allan Henriksen var glade, for et spejl er trods alt til at skifte uden det helt store arbejde.

Vi er efterhånden ved at være godt fortrolige med hinanden og bilen, så vi ser da frem mod vores første minirally til oktober. Og så lurer vi da lidt på hvad vi skal køre i af klasse i 2018. Men mere om det senere.

Igen var Jakob Faarup og Winnie Holmgaard Poulsen, Faarup Motorsport vores nærmeste nabo på servicepladsen, så der blev også hyggesnakket og spist kage.

Vi ses til Pinse Rally Sprint d. 3. Juni i Horsens.

Med Motorsportslig hilsen Cecilie Madsen og Brian

Cecilie Madsen og Brian Madsen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page