top of page

Sponsordag hos Vandel Gokart

Vores sponsor Vandel Gokart, lagde bane til vores Team præsentation og sponsordag d. 6. September. På programmet var et Mega Grandprix Gokart, som skulle betale tilbage til vores supportere og sponsorer, med den tid og støtte de havde givet os.

Elsebeth fra Slagter Nørskov havde lagt godt 5 kg. pølser på grillen, så der var ingen der ville gå sultne fra arrangementet.

Gokartløbet blev kørt med kvalifikation og 2 gange finaler. Der var nogle som kørte for første gang og andre der var meget erfarne. For at udligne lidt var der en vægtgrænse på 95 kg. så man så vidt muligt vejede det samme. Nogle øgede vægten ved at spise store mængder pølser, andre brugte Vandel Gokarts vægtudligningssystem.

Efter Gokartløbet var afslutter var der præmieoverrækkelse til de 3 hurtigste på dagen.

Efterfølgende havde vi et lille happening, hvor Twingoen var på banen med Vandel Gokarts, Thomas Jørgens bag rattet i en gokart fra Dino, og Brian Madsen i Twingo'en. Det var til stor morskab for deltagerne.

Vi sluttede af ovre i Vandel Gokarts mødelokaler med præsentation og lidt video fra BSM Motorsport og til slut havde vi 30 fantastiske minutter med Tryllekunstner Kristian Skovbo.

En stor tak til Vandel Gokart for at lægge bane og lokaler til. Slagter Nørskov for sublim service med forskellige grillpølser. Kristian Skovbo for underholdning og Billeder fra vores sponsor Karsten Kjær Jensen.

I kan se alle billederne fra dagen på vores facebook side eller et lille udsnit i galleriet her

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page