top of page

Debut i Rallysporten d. 6. august

Snart går det løs. Vores debut i Rallysporten. En stor tak til HMS for at lade os tage debutantkurset sammen med dem. Vi er glade for at kunne debutere i Vejle d. 6. August. Nærmere info følger.

Dagen kommer til at foregå uden det store pres da vi ikke er tællende i klassen. De første km bag rattet som chauffør og co-driver for Brian og Cecilie. Vi er topmotiverede, men også meget spændte.

Vores ambition for resten af 2016 er at få kørt så mange km som muligt, lære hinanden at kende og ikke mindst bilens bremsepunkter, som er noget anderledes end standardbilen. Vi er godt klar over at der bliver langt til toppen, men vi vil gøre vores bedste.

De næste 14 dg. kommer til at være lidt hektiske. Vi skal have de sidste ting på plads i bilen. Søndag kommer Timmy Larsen fra RallyResult.dk forbi og guider os igennem de mangler der er. Det er så også lige Anjas fætter. Så ja det bliver mere og mere et familieprojekt.

Vi skal bl.a. have monteret reservehjul, værktøjssæt, donkraft, dæk på fælge og falckkasser.

Fra september får vi yderligere styrket teamet med en mekaniker. Stefan Carstens har sagt ja til at være en del af teamet så vi nu har 3 mekanikere. Dette selvfølgelig for at kunne aflaste hinanden, så der også bliver tid til at holde fri. Så mekaniker teamet består af Dan Jensen, Allan Henriksen og Stefan Carstens.

GUL BIL Normalt giver det en blå skulder, men for os er den et symbol på en ny æra, en drengedrøm og et projekt familien alle kan være en del af.

Samtidig er vi glade for at familien Strini har sagt ja til at vi kan køre med Line Strinis citat "du kan ikke lukke mørket ude, men du kan lukke lyset ind". Et citat som har fulgt mig de sidste 2 år som rytter for Team Rynkeby Trekanten. Så den gule bil, skal være med til at fortsætte kampen mod børnekræft.

Alle vores sponsorer er med til at give et bidrag. 100 kr går til Børnecancerfonden og ét stk. Line Strini plakat til vores sponsorer.

Missionen med BSM Motorsport er at vi SKAL have det sjovt sammen. Vi vil samtidig være med til at gøre en forskel, så derfor er vores bil også præget af børnecancerfondens logo. Vi er rigtig glade for at vi har oplevet så stor en opbakning fra vores støttere og sponsorer allerede inden starten er gået.

Der er allerede nu flere sponsorer på vej. Samtidig har vi tirsdag d. 6. September Team Præsentation hos vores sponsor - Vandel Gokart. Det bliver en aften med race og tryllerier. Vi får bl.a. besøg af entertainer og tryllekunstner Kristian Skovbo. Det koster 450 kr. at deltage. Her modtager man en plakat og de 100 kr går til Børnecancerfonden.

Med motorsportslig hilsen Cecilie Madsen og Brian Madsen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page