top of page

Succes i første løb

Pyha. Sikke en dag på kontoret. Succes? Ja. Vi er tilfredse. Bilen kørte super godt. Cecilie var virkelig god i Co-driver sædet. Hun viste at hun havde styr på sagerne. Også med at tælle omgange. Det var der nogen der ikke havde , og med hensyn til tiderne, så var det nok "Gammelnok" der skulle i gear. På de 2 første prøver var vi fjerde hurtigst i klassen. En overraskelse var prøve 3 korskro banen hvor vi var hurtigst. Men det skulle vise sig, da vi kørte den igen som prøve 6 tabte vi et minut da der blev oversatset og vi satte den i gruset . Vi kom dog fri. Resten af dagen forbedrede vi også en del på prøverne og sluttede samlet set 3. I klassen.

Mekanikerne Dan Jensen, Matti Dahl og Jacob Dahl Gregersen fik lidt af se til med 3 pauser lige efter Korskro banen hvor bilen lige skulle have pustet støv og grus af - så vi var klar til de næste asfaltprøver.

Vi er meget tilfredse. Vi var godt klar over at vores konkurrenter havde mere speed med 3 DM afdelinger i kroppen. Men sådan er det. Nu skal bilen støvsuges og vaskes og næste gang vi skal i bilen er til Cimbern Rally.

Vi vi gerne sige tak til ALLE OFFICIALS for jeres væremåde på prøverne og tak fordi I GØR det muligt for os at have rally som hobby. I går måtte i virkelig lide i det varme vejr.

Kæmpe til tak til Minirally Syd for et fantastisk arrangement.

Vi ligger nu på en 3. Plads i Minirally Syd turneringen. Den håber vi da at forsvare til slut. Men det bliver svært - for de kører sku hurtigt de unge knægte.

Med Motorsportslig hilsen
Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page