top of page

Godt nytår og glædelig bag(h)jul

Så er 2017 lige rundt om hjørnet. Vi kalder det en H3 over hop. 2016 er veloverstået, med ét mål opnået. Nemlig at få vores licens til at kunne køre Rallysprint. 2017 sæsonen er det igen MICRO RALLY CUP-klassen vi hører til under. Primært med fokus på at køre Rallysprint. Cecilies licens skal opgraderes til et C1-licens. Når dette er opnået og vi har kørt yderligere 4 rallysprints, ja så er vi klar til at kunne deltage i Minirally, som er rigtige rallyprøver. Så hvis alt går efter planen får vi vores debut i DM Minirally efter sommerferien i 2017.

Vi håber på fortsat opbakning fra vores supportere og sponsorer. Der arbejdes i kulissen på at give vores sponsorer nogle unikke muligheder. Sponsorpakker med indhold. Vi er som alle andre motorsportskører, i en sport der koster penge. Men vi er også af den holdning, at man selv skal yde for at kunne nyde. Så støtter i os, jamen så skal I også have noget for pengene. Vores budget er heldigvis ikke så højt, så største delen af sæsonen er allerede finansieret.

Vi ser frem til en spændende sæson og følg med på facebook, hvor I kan følge os i tykt og tyndt.

Med motorsport hilsen

BSM Motorport Cecilie Madsen og Brian Madsen

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page