top of page

Første Rallysprint

Motorsportshop Rallysprint i Ringe. En forrygende prøve, hvor man på de lange stræk lige kunne komme forbi 130 km/t. Der blev gået til stålet fra start af. Vores første rallysprint med R2 licens i hus. Målet var nået. Vi skulle nu fokusere på læring af bilen og vores kommunikation i bilen.

Der blev kørt 4 heat i alt. Prøve 1 og 2 blev kørt. Hvorefter man ændrede kørselsretning til prøve 3 og 4. Vi kørte konstant hurtigere tider, og fortroligheden med bilen er ved at være der.

Da dagen var omme kunne vi stille os øverst på skamlen i vores klasse. I dag kunne man tydeligt se forskellen på de biler der havde 40-50 HK mere end vores. Vi prøvede at holde fuld skrue igennem chikanerne - det gav lidt nye farver på bilen. Vi var HAPPY - trods lidt småridser og et løst sidespejl.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page