top of page

Fårvang Rallyshow - som åbnervogn

Vi skulle køre som åbnervogn, da vores licens desværre ikke rakte til at kunne deltage. Det håber vi så bliver ændret på efter denne lille test. Jeg havde den er erfarende co-driver Klaus ved min side. Og Cecilie fik fornøjelse af vores holdkammerat Sebastian Magnussen.

Det er 2. gang vi kører i bilen, så alt er nyt for både Cecilie og jeg. Klaus og Sebastian var en stor hjælp under gennemgangen af ruten som foregik på gå ben. Fårvang ventede 15 km sprintprøve. Så vi ville nu nå op på 21.2 km i bag rattet i Twingo'en.

1. Heat var banen meget fugtig og glat, og jeg ville bare have bilen med hjem. Så rolig på gassen og store bløde buer. Jeg var overbevist om at tiden ikke var at prale af. Men det skulle vise sig at vi havde speeden. 3,5 sekunder til nr. 2 og 3.

2. Heat var der tørt spor og det kunne mærkes. Jeg ville stadig gerne køre lidt for aggressivt i gearene - men Klaus rutine sørgede for at den blev holdt noget mere stram i 2. heat. Her kørte vi 15 sekunder hurtige grundet tørt spor. Lasse i Adam nappede os med 2 sekunder.

3. Heat. Bilen skulle med hjem. Men tørt spor og på med hjelmen. Så der blev givet gas. Jeg syntes fortroligheden med bilen nærmer sig og det kunne ses på tiden. 4 sekunder og et lille my hurtigere end Lasse. En markering hen af højre side af en halmballe er beviset på at vi kører tæt og det skal man sku. Så er stolt af ridserne.

Samlet kunne vi være blevet 2'er i vores lille klasse. Så takterne er der. Så nu venter resten af 2016 og så går 2017 igang hvor vi håber at kunne fortsætte udviklingen.

Stor tak for opbakningen

Tak til Timmy Larsen fra RallyResult.dk, som kunne sætte min tid op mod de andre.

Næste weekend kan vi få kørt masser af KM til Struer Racing Festival med Morten Dons - Official Site.

En kæmpe stor tak til Kim Tapdrup, Keymate for at transportere bilen til Fårvang. Du er en mand med et stort hjerte.

Tak til Magnussen Rallysport for vejledning og gode råd. Tak til Lars Brix Magnussen for at give os chancen. Tak til Mekkerne - Dan Jensen og Allan Henriksen . Og ja der bliver lidt at skrue på hele vinteren. For jeg har planer 🏁

Tak til alle vores sponsorer - uden jer var dette slet ikke muligt. Vandel Gokart , Brødsgaard Transport, Kolding Lokalsyn, Martin's Auto & Mc, Tøjeksperten Vestergade, CM-Lakering & Skilte, Trekantens Kloak og Industri, Keymate El-branchens vikarbureau, Olau, Esther, Magnussen Rallysport, Ralle og sidst men så absolut ikke mindst. Cecilies mor og min fantastiske kone Anja Trinderup Elgaard Madsen.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page