top of page

Årets sidste rally

Sikke en weekend. Årets sidste rally er kørt. Rally Naturens Rige havde leveret nogle super rallyprøver, hvor der virkelig kunne blive kørt stærkt.

Vi sluttede dagen på en 3. Plads i klassen og en samlet placering som nr. 43. Årets sluttede med en 2. Plads i Minirally Syd turneringen som vi er vanvittig stolte af.

Bilen kørte fantastisk. Cecilie er vokset i Co-driver sædet - det kan virkelig mærkes på roen i bilen.

En følelse som er svær at beskrive for os. Men når man får hjelmen på og intercom bliver tændt. Så er man altså i en anden verden.

Tanker og fokus er væk fra hverdagens finurligheder. Her er kun fokus på noter og bil.

Eneste hage - vi kører simpelthen for lidt Men sådan er det når vi begge har travle hverdage med jobs.

Vi er super stolte af årets samlede placering med en 2. Plads i Minirallysyd Mesterskabet og ser frem til endnu en dyst med vores kollegaer i Grp. E i 2022.

Cimbern Rallye var nok årets højdepunkt. Efter sidste års afkørsel og slutte af med en 2. plads efter det unge rally talent Anders Hansen.

En stort tak skal lyde til holdet bag Minirally Syd, frivillige og officials fordi I gør det muligt stadig at kunne dyrke vores hobby i Danmark.

Vi sluttede aften med de andre deltagere i Tarm Idrætscenter med fællesspisning og fejring af de forskellige klassers mesterskaber.

Tak til vores fantastiske sponsorer, supporter, familie og sidst men ikke mindst vores fantastisk mekanikerteam, Matti Dahl , Dan Jensen og Jacob Dahl Gregersen

Nu står det på pause og kærlig pleje af Rallybilen, der trænger til en lille service.

Med motorsportslig hilsen Cecilie Madsen og Brian MadsenComments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page